Skip to content

Country/region

Cart

Levertijd & verzendkosten

Bestelling en levering

In de eerste plaats hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service. Maar daarnaast willen wij onze producten aan kunnen bieden tegen een zo laag mogelijke prijs.

Onze producten worden direct vanuit onze leverancier verzonden. Vanaf het moment van verzending bedraagt de gemiddelde levertijd momenteel 5-10 werkdagen binnen de EU. Voor bestellingen die buiten EU-regio's worden verzonden, kan dit tussen de 10-20 werkdagen duren. Doordat er voor onze producten geen gebruik wordt gemaakt van tussenpersonen kunnen wij enorm besparen op zowel transport- als opslagkosten. Dit is één van de redenen waarom wij onze producten zo voordelig kunnen aanbieden.

Belangrijk: Het kan natuurlijk voorkomen dat een bestelling wat vertraging oploopt. Zowel onze fabrikant, als de Nederlandse en Belgische postbedrijven staan momenteel onder gigantische druk. Op bepaalde momenten is deze druk zelfs groter dan rond de kerstperiode. Hou dus alsjeblieft rekening met de kans op relatief grote vertragingen. Duurt 't je alsnog allemaal wat te lang? Begrijpelijk! Neem dan even contact met ons op.

Vanaf het moment dat onze leverancier jouw producten heeft afgeleverd bij het postbedrijf is de Track & Trace-informatie - de Track & Trace-code hebben we je gestuurd via de mail. 

Verzendkosten

Wij nemen de verzendkosten van onze producten volledig voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% gratis bij jou afgeleverd; er is geen minimale bestelwaarde nodig.

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, ook in het weekend en buiten kantooruren.